Contact

Zoetermeer, Zuid-Holland

+31 6 42 19 65 69

info@studiopixels.nl

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

get in touch

Heb je een vraag, kijk dan eerst even of je antwoord bij de FAQ staat.

Wil je graag een shoot boeken of heb je een vraag? Stuur me een berichtje en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

FAQ

neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

1. WAT ALS HET SLECHT WEER IS OP DE DAG VAN DE SHOOT?

Bij bewolkt weer gaat de fotoshoot gewoon door. Bewolking is eigenlijk fijner dan fotograferen in sterk zonlicht. Wordt er regen voorspeld? Dan bespreken we samen een nieuwe datum voor jouw shoot.

2. WANNEER KAN IK HET BESTE BOEKEN?

Voor fotoshoots raad ik je aan om 2 à 3 maanden van tevoren te boeken. Hierna is er een grotere kans dat je gewenste datum bezet is. Voor bruiloften geldt hoe eerder we kennis kunnen maken hoe beter!

3. HOE VERLOOPT DE BETALING? 

Na het boeken van de shoot stuur ik je een factuur voor het gekozen pakket. Na het versturen van de factuur wordt je gekozen datum en tijd maximaal 5 dagen gereserveerd. Wanneer deze betaald is, is je plekje definitief. 

4. KAN IK GEBRUIK MAKEN VAN EEN CLIENT CLOSET?

Zeker! Ik heb een aantal mooie jurken die je kan lenen tijdens je (zwangerschaps)-shoot. Ben je voor het boeken benieuwd wat ik in mijn client closet heb hangen? Neem dan contact met me op! Ik stuur je graag meer info toe.

5. IK BEN KLAAR OM TE BOEKEN. WAT NU?

Fantastisch! Je kan een aanvraag indienen bovenaan deze pagina. Deel zoveel mogelijk info zoals; de soort shoot die je wilt boeken, of je al enkele data en een locatie in gedachten had, wie er naar de shoot komt, etc. Tot snel!