Contact

Zoetermeer, Zuid-Holland

+31 6 42 19 65 69

info@studiopixels.nl

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

get in touch

Heb je ergens een vraag over en heb je al gekeken of deze niet tussen de FAQ staat? Stuur me een berichtje en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Fotoshoots en kennismakingsgesprekken kun je ook direct boeken.

FAQ

neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

1. WAT ALS HET SLECHT WEER IS OP DE DAG VAN DE SHOOT?

Bij bewolkt weer gaat de fotoshoot gewoon door. Bewolking is eigenlijk fijner dan fotograferen in sterk zonlicht. Wordt er regen voorspeld? Dan bespreken we samen een nieuwe datum voor jouw shoot.

2. WANNEER KAN IK HET BESTE BOEKEN?

Voor fotoshoots raad ik je aan om 2 à 3 maanden van tevoren te boeken. Hierna is er een grotere kans dat je gewenste datum bezet is. Voor bruiloften geldt hoe eerder we kennis kunnen maken hoe beter!

3. HOE VERLOOPT DE BETALING? 

Na het boeken van de shoot stuur ik een bevestiging en bespreken we de locatie. Hierna ontvang je de factuur voor het gekozen pakket. Je datum en tijd worden maximaal 5 dagen gereserveerd. Wanneer de factuur betaald is, is je plekje definitief. 

4. KAN IK GEBRUIK MAKEN VAN EEN CLIENT CLOSET?

5. IK BEN KLAAR OM TE BOEKEN. WAT NU?

Fantastisch! Je kan op deze pagina je fotoshoot meteen boeken. Op deze pagina plan je een kennismakingsgesprek voor je bruiloft. Deel zoveel mogelijk informatie in het boekingsformulier. Heb je eerst nog een vraag? Vul dan het formulier hierboven in.

Zeker! Ik heb een aantal mooie jurken, kimono's en sets die je kan lenen tijdens je (zwangerschaps-) shoot. In deze reel op mijn Instagram pagina kan je ze bekijken. Heb je er nog vragen over? Neem dan contact met me op! Ik stuur je graag meer info toe.