lees verder >

Al sinds ik mijn eerste wegwerpcamera vasthield wil ik alles vastleggen. Schoolreizen, basketbaltoernooien en uitjes of vakanties met de familie, mijn camera was altijd mee. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik dit tegenwoordig als werk mag doen. Ik heb een passie voor het vastleggen van echte momenten en unieke eigenschappen. Van portretten tot aan reisfotografie, elk beeld vertelt een verhaal.

Hi, ik ben Els! De fotograaf
en ondernemer achter Studio Pixels.

Over 

Als ik terugkijk naar die eerste foto's, besef ik dat ze de start waren van mijn werk als fotograaf. In elke foto die ik maak zit een stukje van die eerste fascinatie en echtheid. Als jouw fotograaf zet ik me in om meer dan alleen beelden vast te leggen; ik leg momenten vast die net zoveel betekenen voor jou als die oude foto's voor mij. Ik streef ernaar om foto's te maken die generaties lang meegaan en verhalen vertellen.Van mijn ouders kreeg ik een wegwerpcamera die ik op vakantie mee mocht nemen. De ontwikkelde foto's heb ik nog steeds in de originele Albert Heijn envelop liggen. Een geboren kunstenaar was ik niet, maar de emotionele waarde van de foto's is in 20 jaar tijd niet afgenomen. Tegenwoordig is het natuurlijk veel makkelijker om overal even een foto van te maken. Het is alleen net zo makkelijk om daar niet bij stil te staan. Daar ben ik dus voor.

Mijn eerste foto's maakte ik toen ik 8 jaar oud was ...

M

Ontdek mijn aanbod

Flitsende vragenronde: als ik zou moeten kiezen

ZONSOPGANG

ZONSONDERGANG

OF

STUDIO-FOTOGRAFIE

BUITENFOTOGRAFIE

OF

MENSEN

ARCHITECTUUR

OF

ZOOMLENS

PRIMELENS

OF

STEDEN & SKYLINES

NATUUR & LANDSCHAPPEN

OF

ZWART-WIT FOTO'S

KLEURRIJKE FOTO'S

OF

PHOTOSHOP

LIGHTROOM

OF

DENKEN

DOEN

OF

MUZIEK

IN STILTE

OF

SPIEGELREFLEXCAMERA

SYSTEEMCAMERA

OF

AUTOFOCUS

HANDMATIGE FOCUS

OF

FOTOALBUMS

DIGITALE GALERIJ

OF

de mooie unieke eigenschappen van elk persoon en elk verhaal. Het is mijn missie om die zo vast te leggen dat het voor iedereen zichtbaar is.

Ik geloof in ...

is dat mijn klanten zich comfortabel voelen. De meeste mensen voelen zich even ongemakkelijk voor de camera (ik ook!), maar als je je goed voelt straal je dat ook uit. Het belangrijkste is daarom dat je het naar je zin hebt. De mooiste foto's zijn vaak de spontane!

Wat ik belangrijk vind ...

Ik werk hard om de beste kwaliteit te leveren en het proces van begin tot eind zo leuk en aangenaam mogelijk te maken. Voor elk persoon die mij zijn vertrouwen daarin geeft ben ik enorm dankbaar!

Dit wil ik je meegeven ...

Mijn waarden

Het bewijs dat ik veel over heb voor een mooie foto ;) Hiervoor heb ik mezelf, met hoogtevrees, een helikopter boven New York in gesleept.

In mijn vrije tijd vind ik straatfotografie heel leuk om te doen. Het liefst in grote steden.

Liefde voor fotografie zit in mijn genen. Mijn opa was fotograaf tijdens zijn diensttijd en mijn vader liet me al jong met zijn spiegelreflexcamera oefenen. Daardoor kan ik nu hun (klein)zoon weer met zijn zoon vastleggen.

let's shoot here >

Fun facts

Een paar dingen over mij

In mei & juni 2024 ben ik in New York!

MAURITIUS

antillen

Los angeles

IJSLAND

Ik hou van reizen! Ik ben op een aantal mooie plekken geweest, maar ik wil nog heel veel van de wereld zien. Ga jij in het buitenland trouwen of ben je voor een andere reden op zoek naar een fotograaf? Neem dan zeker contact op!

travel bucketlist

INDONESIË

W

Boek nu je fotoshoot of neem een kijkje op deze pagina om meer over mijn aanbod te leren.

Weet je genoeg? Dan kijk ik er naar uit om jou te leren kennen.